Boeuf d'Ennal

Van Reusel GH & zonen

Tel : +32 14/32.11.45
Fax : +32 14/31.94.75
GSM: +32 475/26.64.28
heidi@ennal.be

Brand 2
2470 Retie
België

 

Boeuf d'EnnalBoeuf d'EnnalBoeuf d'EnnalBoeuf d'Ennal

Bij “Boeuf d’Ennal” wordt uitsluitend vlees van rustieke vrouwelijke dieren versneden. Dit vlees wordt geselecteerd op smaak en kleur. Om de malsheid te verzekeren, rijpt ons vlees enkele weken in de frigo alvorens te versnijden naar wens van de klant.

Zoals ons logo aangeeft, verwerkt “Boeuf d’Ennal” grotendeels vlees van de Ardennen afkomstige runderen. Hier wordt langzaam de wit-blauw dikbil vervangen door de meer rustieke Franse rassen.

Deze runderen passen perfect in de prachtige natuurlijke omgeving van de Ardennen waar ze op meest natuurlijke wijze opgroeien. Door hun ideale levensomstandigheden krijgt U van onze runderen een smakelijk natuurlijk stuk vlees op uw bord.

Vanaf de geboorte tot hun ± 7 maanden worden de kalveren gezoogd door hun moeder. Waarna ze hoofdzakelijk met gras en hooi verder opgroeien. Na enkele kalvingen geven deze runderen U een natuurlijk donkerrood smakelijk vlees … een culinair genot voor de liefhebber van een lekker stukje vlees.

Meer weten over “Boeuf d’Ennal”? vul dan even het contactformulier in.

 

Contactformulier

(*): verplicht in te vullen velden.

(*)

(*)

(*)

(*)